I det fynske folks tjeneste

Kovending: Djemba-Djemba vil forlænge

Djemba-Djemba var anfører i mandagens kamp mod FC Nordsjælland, og det har fået midtbanespilleren til at genoverveje sin fremtid i OB.

Djemba-Djemba var anfører i mandagens kamp mod FC Nordsjælland, og det har fået midtbanespilleren til at genoverveje sin fremtid i OB.

For første gang i Eric Djemba-Djembas fire år lange OB-karriere løb han mandag aften på banen med anførerbindet om armen, da fynboerne mødte FC Nordsjælland. Cheftræner Poul Hansen viste Djemba-Djemba tillid, da den normale Anfører Anders Møller Christensen sad udenfor.

- Oh my God! Det var første gang, jeg var anfører i OB, og jeg var meget glad for det, men jeg bliver nok nødt til at levere bindet tilbage til Anders i næste uge. Inden vi gik på banen, sagde Daniel Høegh, at jeg var hans første sorte anfører. Det var stort. Han bliver måske selv anfører en dag, sagde Eric Djemba-Djemba til sporten.dk efter kampen.

OBs tillidserklæring har fået afrikaneren til at genoverveje sin fynske fremtid efter at det tidligere på foråret så ud så om, at Djemba-Djemba ville være fortid i klubben efter sommerferien.

- Dørene er åbne. Jeg har ikke smækket dem, OB kan bare tilbyde mig en kontrakt. Det er som min familie, siger Djemba-Djemba i følge sporten.dk.

Midtbanespilleren tjener i følge sporten.dks oplysninger omkring en kvart million kroner i måneden, og skal derfor være indstillet på en væsentlig lønnedgang, før end OB vil forlænge kontrakten.

Ved du noget? Så send os et tip