I det fynske folks tjeneste

Kræftsyg på vej Kina

226.000 indsamlede kroner betyder, at kræftramte Søren Vesterskov Rasmussen allerede i weekenden kan rejse til Kina og få behandling for sin sygdom.

På lørdag tager Søren Vesterskov Rasmussen af sted til Kina for at få behandling mod sin kræftsygdom.

Sidste fredag startede venner og familie en indsamling, som skal forsøge at samle penge ind til kræftbehandling i Kina. De kinesiske læger har set Søren Vesterskov Rasmussens journal, og de mener, at de kan hjælpe ham.

Stor opbakning

Søren Vesterskov Rasmussen har fået stor opbakning fra omverdenen. På Facebook er der oprettet en støttegruppe, hvor 3000 medlemmer har meldt sig ind, og her takker Søren Vesterskov Rasmussen donorerne.

- Jeg kan ikke komme hurtigt nok af sted nu. Hvad der er gjort, og hvad alle gør for mig, betyder mere end nogen kan forstå. I er alle med til at give mig troen på, at jeg kan overvinde kampen mod kræften. Alle siger, jamen du ville gøre det samme for mig. Ja selvfølgelig ville jeg det, men ingen forstår helt, hvad det vil sige at få så meget hjælp, fra så mange andre. I er alle fantastiske!
 
Men det er ikke kun på Facebook, at folk giver udtryk for deres støtte. Økonomisk har mange givet et bidrag og der er indtil nu indsamlet 226.000 kroner.
 
Når Søren Vesterskov Rasmussen rejser til Kina mister han sine sygedagpenge fra Odense Kommune, men nu har en privatperson meldt sig på banen, og har tilbudt at betale de sygedagpenge, som han ikke kan tage med sig til Kina.

Desuden stiller en tolkevirksomhed en gratis tolk til rådighed for ham og han rejsefælle.