I det fynske folks tjeneste

Kræver miljøregnskab for vandkulturhus

Dansk Folkeparti vil have udarbejdet et miljøregnskab for et kommende vandkulturhus i Odense.

Dansk Folkeparti vil have udarbejdet et miljøregnskab for et kommende vandkulturhus i Odense.

Alex Ahrendtsen, 1. viceborgmester for Dansk Folkeparti i Odense, vil bede rådmand Jane Jegind om at få opstillet et miljøregnskab for det planlagte vandkulturhus på Odense Havn. 

- Da vi i Odense samtidig har vedtaget en meget ambitiøs miljøpolitik med en tilhørende handleplan, er det naturligt, at vi får beregnet de miljømæssige konsekvenser af vandkulturhuset, siger Alex Ahrendtsen, der er fortsat er modstander af huset.

Dansk Folkeparti i Odense vil have beregnet beregnet, hvor mange CO2-kvoter, der bruges på årsbasis, hvor meget vand der bruges med tilhørende miljømæssige omkostninger for vore vandressourcer, om huset opføres som lavenergihus med miljørigtige materialer, hvilke påvirkninger det har på klimaet.
 
- Mange har i den seneste tid talt varmt for miljø og klimapolitik. Nogle brugte endda det meste af deres taletid under budgetforhandlingerne på miljøpolitik. Derfor går jeg ud fra, at man i blandt byrådets partier er enig med Dansk Folkeparti i, at også vandkulturhuset skal leve op til miljøpolitikkens fine målsætninger, Alex Ahrendtsen.