Kræver sving færdselssikret

Efter to alvorlige bilulykker lige uden for deres vinduer kræver folk ved Skovby Forsamlingshus handling. De vil have vejen ud for forsamlingshuset ved Bogense sikret bedre.

For to uger siden blev en ung kvinde dræbt, da hendes bil tørnede frontalt sammen med en modkørende. I sidste uge kørte en bil ind i blomsterkummerne foran Skovby Forsamlingshus, og bilen udbrændte. Den 19-årige fører slap fra ulykken med livet i behold.

- Der er alt for høj hastighed og der mangler dobbeltoptrukne linjer i svinget, siger Merete Rasmussen, der er formand for Skovby Forsamlingshus.

Brugerne af forsamlingshuset har gentagne gange oplevet farlige situationer. Blandt andet bruger mange strækningen til at lave farlige u-vendinger, siger de.

Nu vil de have Nordfyns Kommune til at indføre hastighedsbegrænsninger og have skabt bedre udsigt ved at fjerne et hegn.

Men umiddelbart vil Nordfyns Kommune ikke foretage sig noget.

- Strækningen var ikke med i vores trafiksikkerhedsplan fra 2008, da der ikke var sket alvorlige ulykker på stedet, siger Kim Johansen(S), der er formand for Teknik- og miljøudvalget i Nordfyns Kommune.

Han vil nu afvente en rapport fra politiet om ulykkerne før kommunen vil kigge på sikkerheden på vejen ved forsamlingshuset.

Oversigt

    Oversigt