Kraftigt blæsevejr på Nord- og Vestfyn

Søndag aften er der risiko for vindstød af stormstyrke flere steder på Fyn.

DMI varsler søndag aften for vindstød af stormstyrke. Et lavtryk kurver op langs den jyske vestkyst, og det giver et kraftigt blæsevejr og regnvejr over hele landet. Vinden ser ud til at kulminere ved Vadehavskysten søndag aften og i Nordjylland først på natten. Generelt vil hele landet opleve en frisk vind til hård kuling fra syd- og sydøst. I  Middelfart, Assens og på Nordfyn kan man opleve vindstød af stormstyrke. 

Det kan medføre at tagsten blæser ned, store grene knækker, træer kan vælte og spærre tog- og vejstrækninger, og der er stor sandsynlighed for at broer må lukkes for trafik.

Derfor advarer Vejdirektoratet også kørsel med vindfølsomme køretøjer på den Ny Lillebæltsbro på E20 mellem Fredericia og Middelfart i begge retninger. Den kraftige vind forventes at vare hele natten, så kør forsigtigt. 

Der er også fortsat kraftig vind på Storebæltsbroen, hvor vindfølsomme køretøjer frarådes at passere Storebæltsbroen, E20 Storebæltsforbindelsen mellem Knudshoved og Halsskov i begge retninger. Det forventes ophævet cirka klokken 3 i nat. 

Oversigt

    Oversigt