I det fynske folks tjeneste

Krisehjælp til Carolines familie

Den dræbte 13-årige skolepige Carolines klassekammerater og lærere tilbudt psykologhjælp. Også familien får tilbud om hjælp.

Der bliver tilbudt krisehjælp til klassekammerater og familien til den dræbte 13-årige Caroline fra Odense. Kommunen sendte mandag formiddag psykologer til den dræbtes skole samtidig med, at hendes far blev afhørt om drabet. Ifølge børne- og familiechef i Odense Kommune Lone Tue Hansen har der allerede været psykologer på skolen.

- Vi er nu ved at finde ud af, hvor familien opholder sig, så de også kan få hjælp. Der er to brødre og en stedmor, som vi arbejder hurtigt på at give noget hjælp også. Det er højeste prioritet i dag, siger Lone Tue Hansen.

Kommunen vil også se på forløbet op til søndag, hvor Caroline ifølge politiet blev tævet med en svensknøgle, så hun senere døde af kvæstelserne.

- Nu skal vi have lavet en sagsgennemgang, men det vil vi helst ikke oplyse så meget om nu. Men det er klart, at vi vil se på, hvad der er og eventuelt har været tidligere, siger Lone Tue Hansen.

Politiet hævder, at pigens far dræbte sin datter, men det nægtede han mandag ved et grundlovsforhør ved Retten i Odense.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.