I det fynske folks tjeneste

Kriseramt OB er ramt af nye skader

Jesper Christiansen er ny mand på OB's lange skadesliste, og fynboerne stiller nu med ungdomsspillere.

Det lykkedes med hiv og sving OB at hive 1-1 i land mandag aften på udebane mod Silkeborg. Og storklubben har nu seks point ned til Lyngby under stregen. Det er den gode nyhed for fynboerne.

Den dårlige er, at både Rasmus Falk, Timmi Johansen og Jesper Christiansen fik skader i kampen, der i forvejen var plaget af fravær hos fynboerne. Og det bekymrer cheftræner Poul Hansen.

- Vi har nogle med, der er så unge, at vi næsten skal bede om at få forkortet kampen, så de kan nå hjem i seng, inden de skal i skole i morgen, siger han med et smil.

Mens Falk og Johansen i forvejen var småskadede, så kom Jesper Christiansens skade som et lyn fra en klar himmel. Målmanden har været ude hele året med rygproblemer, og han var rådvild over de nye problemer.

- Jeg fik et riv i baglåret ved et udspark. Det kom lidt ud af ingenting, siger han med flakkende blik. Jesper Christiansen spillede ellers en solid halv time, inden han måtte lade sig udskifte.

- Vi havde godt styr på det derinde, og vi fungerede fint i forsvaret. Timingen var også fin, så det var bare dybt frustrerende, fastslår målmanden, inden han trods alt ser fremad.

- Vi skal kigge på det i morgen, og så får vi et svar på, hvordan det ser ud. Men det er klart, at jeg er lidt rystet over, at det pludselig kommer. Jeg har trænet fint i lang tid, påpeger han, mens træneren trods alt glæder sig over det ene point.

- Lige nu er alle point vigtige, fastslår Poul Hansen.

Ved du noget? Så send os et tip