I det fynske folks tjeneste

Kristoffer Jørgensen stopper som direktør i Bulldogs

Odense Bulldogs må nu se sig om efter en ny direktør.

Det fynske ishockeyhold skal nu se sig om efter en ny direktør: Uenig med dele af ejerkredsen om den fremtidige strategi.

Direktøren for Odense Bulldogs, Kristoffer Jørgensen, har sagt op med virkning fra 30. april 2017. Indtil da vil han fortsætte i stillingen, mens bestyrelsen arbejder på at finde hans afløser.

- Jeg må konstatere at der ikke er overensstemmelse mellem dele af ejerkredsen og min tilgang til den fremtidige strategi, hvorfor jeg ikke længere anser det for hensigtsmæssigt, at jeg står i spidsen for vores fantastiske projekt, lyder det fra Kristoffer Jørgensen.

Han åbner op for et fortsat samarbejde med klubben enten som medejer eller sponsor i klubben:

- Jeg håber meget at kunne træde ind i sponsorkredsen fra den anden side af bordet og såfremt muligt stiller jeg mig også til rådighed med henblik på at træde ind i ejerkredsen.

Kristoffer Jørgensen har stået i spidsen for klubben siden 1. august 2015. Odense Bulldogs bestyrelse beklager, at direktøren nu har valgt at forlade klubben.

Læs også På glatis: Underskud hos Bulldogs

- Han har udført et stort bidrag til vores fælles projekt med ishockey i Odense. Vi ser frem til at fortsætte med et godt samarbejde i de kommende måneder, lyder det i en pressemeddelelse.

Ved du noget? Så send os et tip