Krohn-Dehli bliver frifundet for tackling

Brøndbys Michael Krohn-Dehli bliver frifundet for tackling under søndagens kamp mellem OB og Brøndby.

Brøndbys Michael Krohn-Dehli bliver frifundet for tackling, men får alligevel karantæne for brok ved samme episode, skriver DBU på dens hjemmesiden.

I søndagens Superliga-opgør mod OB fik Brøndbys Michael Krohn-Dehli direkte rødt. Dommer Michael Svendsen har siden indrømmet, at den kun var til gult, og nu følger Dansk Boldspil-Union (DBU) trop.

DBU har torsdag trukket hans karantæne for det røde kort tilbage med den ene hånd for i samme ombæring at uddele en anden karantæne for brok med den anden hånd.

For umiddelbart efter det røde kort svinede Krohn-Dehli dommeren til, og det betyder, at han stadig ikke kan være med i Brøndbys hjemmekamp mod AaB på søndag.

- Efter det røde kort er Michael Krohn-Dehli indberettet for at have anvendt følgende ordvalg:

- "Du vil da også altid i centrum din fucking idiot" overfor dommer Michael Svendsen og ordvalget "Luk røven" overfor fjerdedommer Kent Bøgelund", skriver DBU på unionens hjemmeside.

Udvisningen faldt i en situation, hvor Michael Krohn-Dehli ramte Rurik Gislasons ben på en sådan måde, at dommer Michael Svendsen tangerede forseelsen til et direkte rødt kort.

DBU's afgørelse betyder, at Michael Krohn-Dehli har fået nedsat karantænepoint fra 30 til 6 point for forseelsen, der medførte hans røde kort mod OB.

Til gengæld udløser Brøndby-spillerens brok yderligere 28 point og dermed 34 karantænepoint i alt.

Oversigt

    Oversigt