I det fynske folks tjeneste

Krohn-Dehli bliver frifundet for tackling

Brøndbys Michael Krohn-Dehli bliver frifundet for tackling under søndagens kamp mellem OB og Brøndby.

Brøndbys Michael Krohn-Dehli bliver frifundet for tackling, men får alligevel karantæne for brok ved samme episode, skriver DBU på dens hjemmesiden.

I søndagens Superliga-opgør mod OB fik Brøndbys Michael Krohn-Dehli direkte rødt. Dommer Michael Svendsen har siden indrømmet, at den kun var til gult, og nu følger Dansk Boldspil-Union (DBU) trop.

DBU har torsdag trukket hans karantæne for det røde kort tilbage med den ene hånd for i samme ombæring at uddele en anden karantæne for brok med den anden hånd.

For umiddelbart efter det røde kort svinede Krohn-Dehli dommeren til, og det betyder, at han stadig ikke kan være med i Brøndbys hjemmekamp mod AaB på søndag.

- Efter det røde kort er Michael Krohn-Dehli indberettet for at have anvendt følgende ordvalg:

- "Du vil da også altid i centrum din fucking idiot" overfor dommer Michael Svendsen og ordvalget "Luk røven" overfor fjerdedommer Kent Bøgelund", skriver DBU på unionens hjemmeside.

Udvisningen faldt i en situation, hvor Michael Krohn-Dehli ramte Rurik Gislasons ben på en sådan måde, at dommer Michael Svendsen tangerede forseelsen til et direkte rødt kort.

DBU's afgørelse betyder, at Michael Krohn-Dehli har fået nedsat karantænepoint fra 30 til 6 point for forseelsen, der medførte hans røde kort mod OB.

Til gengæld udløser Brøndby-spillerens brok yderligere 28 point og dermed 34 karantænepoint i alt.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.