Kronprinsen skal se dem hoppe

Odense lægger gulv til VM i trampolin, tumbling og DMT sidst i november, og H.K.H. Kronprins Frederik besøger konkurrencerne.

Kronprinsen kommer på besøg fredag den 27. november. Her skal han se, når der bl.a. springes om OL-kvalifikationer til trampolinspringerne, og når de i alt 500 gymnaster ved verdensmesterskabet udfordrer luftrummet i Sparekassen Fyn Arena.

- I Odense er vi meget glade for, at Kronprins Frederik viser interesse for vores værtsskab for trampolin VM. Vi satser på store internationale sportsevents, som vi kan bruge som afsæt til at fortælle om Fyn, og den transformation af Odense til en moderne storby, vi har sat gang i, siger Odenses borgmester Anker Boye (S).

Sport Event Fyn, Sport Event Denmark og GymDanmark arbejder sammen om begivenheden, så springere, publikum og gæster fra ind- og udland får en god oplevelse. Og arrangørerne ser frem til at tage i mod Kronprinsen.

- Det har stor betydning for os, at Kronprinsen deltager og viser sin anerkendelse af vores sport og det store arbejde, der ligger i at arrangere et internationalt mesterskab,” siger formanden for GymDanmark, Flemming Knudsen, som håber på, at mange vil følge Kronprinsens eksempel og komme på besøg i arenaen.

Publikum kan allerede nu sikre sig billetter til både VM og den efterfølgende uges ungdomsverdensmesterskab WAG. Odense lægger gulv til VM i trampolin, tumbling og DMT den 26. til den 29. november.

Oversigt

    Oversigt