Kronprinseparret til Vollsmose

Den røde løber skal i næste måned rulles ud i Vollsmose. Den berygtede bydel får nu æren af at være værter for Danmarks nye kronprinsepar.

-


Royalt besøg i en berygtet bydel

Den røde løber skal i næste måned rulles ud i Vollsmose. Den berygtede bydel får nu æren af at være værter for Danmarks nye kronprinsepar.

Det er Odenses borgmester Anker Boye, der har fået ideen til at Frederik og Mary skal besøge Vollsmose, når de 28. juli aflægger sommerbesøg i Odense.

- Vi har ikke noget der skal gemmes af vejen. Vi vil gerne vise, at vi gør noget ved de udfordringer vi har i vores by, og jeg er sikker på at beboerne i Vollsmose vil glæde sig og byde kronprinseparret hjerteligt velkommen, siger Anker Boye.

Besøget i Vollsmose finder sted under kronprinseparrets officielle besøg i Odense den 28. juli. Parret får en time til at møde beboerne i Vollsmose, opleve markedstemning og høre musik fra forskellige etniske grupper.

- Vi vil i modsætning til hvad vi plejer sørge for at kronprinsessen får overrakt en buket blomster af en dreng med anden etnisk baggrund end dansk, siger en glad borgmester.

Kronprinsesse Mary skal møde kvinder fra mor/barn projektet Yggdrasil - mens Kronprins Frederik skal hilse på unge fodboldspillere fra B1909.

Det er politiet i Odense og Politiets Efterretningstjeneste der står for sikkerheden under det i alt 12 timer lange besøg i byen, og sikkerhedsmæssigt bliver besøget i Vollsmose vurderet som en almindelig del af ruten.

Parret skal udover besøget i Vollsmose besøge H.C. Andersens Hus, Brandts Klædefabrik, Odense Zoo og sejle en tur op ad Odense Å.

Oversigt

    Oversigt