Kronprinsparret i Eventyrbyen

Det var en særlig stolt borgmester, der bød Kronprinsparret velkommen til eventyrbyen Odense. Især bejlede borgmesteren i sin tale til Kronprinsessen, som besøgte byen for allerførste gang. 

-

Det var en særlig stolt borgmester, der bød Kronprinsparret velkommen til eventyrbyen Odense. Især bejlede borgmesteren i sin tale til Kronprinsessen, som besøgte byen for allerførste gang.

- Kongehuset har jo stærke bånd både til Jylland og til \'Kongens København\', men jeg har et håb om, at Deres Kongelige Højhed Kronprinsessen vil tage vores lille grønne ø til Dem, så den måske kan få en speciel plads i Deres hjerte, sagde Anker Boye.


Velkomstgaven til Kronprinsesse Mary

Kronprinsessen fik i den anledning overrakt en velkomstgave ud over det sædvanlige. To 22-karat guldbrocher med rubiner, perler og diamanter inspireret af de to H. C. Andersens eventyr, Tommelise og Snedronningen kreeret af den lokale smykkekunstner, Anette Kræn.

- De skal ikke være i tvivl om, at  De allerede har erobret alle fynboers hjerte, hvilket De allerede har set og vil se resten af dagen i dag. De er ikke blot en eventyrprinsesse. De er både en eventyrlig kvinde og prinsesse, der har taget os alle med storm, fortsatte Anker Boye.

Kronprinsparret fik også overrakt H. C. Andersens eventyr, Tommelise og Snedronningen.

Efter velkomsttalen på Rådhuset fortsatte turen til H. C. Andersens Hus til fods.

 

 

Oversigt

    Oversigt