I det fynske folks tjeneste

Kulinarisk marked med vokseværk

Fødevaremarkedet Kulinarisk Sydfyn har så stor succes, at det bliver udvidet med tre dage.

Kulinarisk Sydfyn byder blandt andet på børnerestaurant, hvor skoleelever står for menuen

Kulinarisk Sydfyn har hidtil kørt fredag, lørdag og søndag i den sidste weekend i juni, men succes´en er så stor, at man udvider det med tirsdag, onsdag og torsdag.

De tre dage får titlen, Det Store Gæstebud, og byder på en række kulinariske oplevelser.

For eksempel arrangementer i samarbejde med lokale restauranter i Svendborg og omegn, madsamarbejde med byens folkeskoler, foredrag og guidede ture til fødevareproducenter og andre gastronomiske virksomheder.

Selve fødevaremarkedet med over 120 stande ligger stadig kun lørdag og søndag.

Næste Kulinarisk Sydfyn finder sted i dagene 20. til 26. juni.

Du kan læse programmet for Det Store Gæstebud her.

Mere om Kulinarisk Sydfyn her.