Kulør på sexmesse

Så er der igen ny inspiration til sexlivet på de fynske lagener. Torsdag åbnede den første sex- og erotikmesse i tre år på fynsk grund.

Det er tre år siden, at fynboerne sidst har kunnet komme til sex- og erotikmesse i Odense. I 2011 nedbrændte K.B. Hallen i København og tog mange udstilleres varelager med. Branden opstod umiddelbart før den planlagte sexmesse, og mange udstillere blev ramt af branden og gik konkurs.

Men nu er messen altså tilbage. Denne gang i Marienlystcentret, hvor der fra torsdag til søndag er fyldt med masser af pikant undertøj og legetøj, der kan sætte gang i den på de fynske lagener.

Ifølge arrangørerne er det i en mere stueren udgave end tidligere.

- Det hele behøver ikke at være porno. Vi prøver at hæve kvaliteten lidt. Derfor har vi også fat i flere udstillere fra udlandet, der viser virkeligt flotte ting, siger Jørn Nibe, der er arrangør af Sex- og erotikmessen.

Arrangørerne vurderer, at der på første åbningsdag var omkring 500 besøgende. Som noget nyt i år bliver gæsterne udstyret med et armbånd.

- Der er mange gæster, der tager til sex-messe fredag eller lørdag aften, og de synes måske ikke, at de lige vil løbe rundt med en stor bandit i tasken eller et stuepigekostume resten af aftenen inde i byen. Så kan de komme gratis ind søndag og handle de effekter, de gerne vil have, siger Jørn Nibe.

Oversigt

    Oversigt