Kun tre KIWI-butikker overlever på Fyn

Alle KIWI-butikker i hele landet skal lukke, og på Fyn er det kun tre butikker, der bliver omdannet til SPAR-butikker. Resten lukker.

De fleste fynboer kan godt forberede sig på at tage afsked med deres lokale KIWI-butik. I sidste uge meddelte Dagrofa, der ejer supermarkedskæden, at alle KIWIbutikker i landet lukkes. Nu er der kommet overblik over, hvad der skal ske med KIWI-butikkerne på Fyn.

Det er kun tre ud af de otte KIWI-butikker på Fyn, der overlever. Blandt andet lukker den næsten nyåbnede KIWI i Odeon i Odense. Butikken åbnede i marts, og når derfor kun at få et par måneder på bagen, før det hele skal pakkes sammen igen, når den skal lukke inden sommer. Odeon skal derfor i gang med at finde en ny lejer til lokalerne. 

Det er kun KIWI-butikkerne i Næsby, Vissenbjerg og Broby, der overlever og fremover skal være SPAR-butikker. 

- Mine kolleger og jeg glæder os enormt meget til at åbne dørene i de nye SPAR butikker og tage godt imod både de handlende, som er vant til at komme i butikken, og selvfølgelig også nye handlende. Jeg er sikker på, at SPAR konceptet er det helt rigtige til de butikker, som kommer med i vores SPAR familie, siger kædedirektør i SPAR, Niels Karstensen i en pressemeddelse. 

Dangrofa forventer, at de øvrige KIWI-butikker vil være lukket ned inden sommerferien. Dagrofa samarbejder med
udlejerne, så butikkerne hurtigst muligt kan genudlejes, gerne som dagligvarebutikker.

Oversigt

    Oversigt