KV17: Sådan dækker vi Assens Kommune i dag

Tvivlsom sagsbehandling i socialsager. Lukning af skoler. Tirsdag er TV 2/Fyn til stede i Assens Kommune. Se her, hvad vi laver, og hvor du kan være med.

Vi sender direkte fra debatmøde på Vestfyn Gymnasium/Det Blå Gymnasium i Glamsbjerg fra klokken 17.30 til 19.00. Se med her

Umiddelbart ser valget i Assens Kommune ud til at stå mellem elektrikeren og fagforeningsbossen. Og fronterne er trukket klart op mellem Venstre-borgmester Søren Steen Andersen og den socialdemokratiske udfordrer Charlotte Vincentz Petersen. De to er helt uenige om fremtiden for kommunens skoler og dagtilbud.

Men Assens kan også blive én af de kommuner, hvor Dansk Folkeparti for første gang får en borgmester. Assens Kommune passer nemlig perfekt ind i planerne, og partiet står med med en stærk kandidat, nemlig partiformandens bror, Jens Henrik Thulesen Dahl. Han melder klart ud på forhånd, at han er parat til at bryde med et eventuelt borgerligt flertal på valgnatten.

Men uanset hvem der løber med kæderne, så står udfordringerne  i kø for den nye borgmester og det nyvalgte byråd. Udviklingen går ifølge kommunens prognoser i den forkerte retning. Økonomien er skrantende, og Assens har måtte søge om penge fra puljen til særligt vanskeligt stillede kommuner.

Hvordan skal skuden vendes? Det kan du spørge om tirsdag aften klokken 17.30 til TV 2/Fyns valgdebat.

TV 2/FYN I ASSENS KOMMUNE

Oversigt

    Oversigt