KV17: Sådan dækker vi Middelfart i dag

Med den populære stemmesluger Steen Dahlstrøms afgang står kampen om hans stemmer tilbage, og den kan blive afgørende for, hvem der skal overtage borgmesterkæden. TV 2/Fyn besøger torsdag Middelfart. Se her, hvordan vi dækker og hvordan du kan være med.

Skiftet i toppen hos socialdemokratiet får den borgerlige fløj i Middelfart til at vejre morgenluft for første gang i en lang årrække. 

I august 2017 trak Sten Dahlstrøm sig tilbage fra borgmesterposten. Johannes Lundsfryd kom til, men de borgerlige vil ved valget i november 2017 ud og kæmpe for at vinde borgmesterposten. 

Skiftet fra bykongen Dahlstrøm, der sad på posten i 31 år, til kronprinsen Lundsfryd, får flere partier til at gå efter kæderne til årets kommunalvalg. Hele fem af de syv spidskandidater bejler til posten. Tre af dem er borgerlige kandidater. 

- Det er udsædvanligt, at vi har så mange borgmesterkandidater. Mit bud er, at det bliver den kandidat, der er dygtigst til at samle folk og lave alliancer i byrådet, som vinder borgmesterposten, siger Johannes Lundsfryd.

Udover Morten Weiss-Pedersen fra Konservative og Dansk Folkepartis Anni Tyrrestrup står også Regitze Tilma fra Venstre klar på den blå fløj til at indtage borgmesterkontoret.

Når TV 2/Fyn sender fra Middelfart kommune er netop borgmesterposten og samarbejde på tværs af partierne et emne. 

TV 2/FYN I MIDDELFART

Oversigt

    Oversigt