Kvinde banket med jernstang af psykisk syg

En 49-årig kvinde blev tidligt lørdag morgen gennembanket med en jernstang af en psykisk syg mand i Middelfart. Kvinden, der ikke kender manden, fik knust en finger og  hjernerystelse.

Den 20-årige mand gik amok i ud for Østergade 2 klokken 5.20 lørdag morgen. Politiet modtog flere anmeldelser om at en mand uddelte tæsk med en 60 cm lang jernstang og at han også var bevæbnet med en pistol.

Da politiet kom frem lå kvinden gennembanket på Østergade. Hun blev straks kørt til Kolding Sygehus, hvor det blev konstateret, at hun havde fået sår over hele kroppen, hjernerystelse og en knust finger.

Manden var væk, men kort efter ringede han og meldte sig selv til politiet. Ved en ransagning på mandens bopæl fandt politiet både jernstang og en sort softgun.

Manden er dagpatient ved det psykiatriske afsnit i Middelfart, og politiet har ikke umiddelbart noget motiv til overfaldet på kvinden, som manden ikke kendte i forvejen. I følge vagtchefen ved Fyns Politi, hævdede den psykisk uligevægtige mand at have tilknytning til både AK81 og Bandidos.

Den 20-årige blev lørdag varetægtsfængslet i 4 uger.

Oversigt

    Oversigt