Kvinde døde efter uheld

En kvinde blev fundet død 27. september i sig hjem i Odense. Nu undersøger Fyns Politi, om det var som følge af et trafikuheld.

Fyns Politi efterlyser derfor en knallertfører, der var involveret i et uheld mandag 12. september 2011 klokken 12.43 ud for bager From i Vestergade 96 A i Odense centrum.

Ramt af knallert

Den 67-årige kvinde gik ad det sydlige fortov tæt på kantstenen, da hun blev ramt på albuen af en forbi kørende knallertfører.

Kvinden faldt om på fortovet, men hun blev hjulpet op igen og hun mente ikke, at hun var kommet til skade. Hun var blot lidt øm i bagdelen.

Knallertføreren var standset op, men da kvinden tilsyneladende ikke var kommet noget til, kørte han fra stedet igen.

Senere var kvinden på skadestuen, OUH, hvor der blev konstateret et mindre hoftebrud. Kvinden fik her noget smertestillende og senere mere smertestillende medicin hos egen læge.

Fundet død i hjemmet

Den 27. september blev kvinden fundet død i sig hjem, og en obduktion har vist, at hun døde som følge af en svær lungebetændelse - en mulig følge af trykkede ribben, oplyser Fyns Politi.

Fyns politi vil gerne i forbindelse med knallertføreren for at få klarlagt hændelsen.

Føreren beskrives som mand, 35 - 45 år, ca. 190 cm høj, almindelig af bygning. han bar en sort styrthjelm og gul regnfrakke. Han kørte på en sort Scooter med nummerplade.

Fyns Politi efterlyser knallertføreren og vidner til episoden.

Oversigt

    Oversigt