Kvinde holdt indespærret i 7 timer

Kort før jul blev en kvinde holdt fanget i sin villa i Odense i syv timer af en maskeret mand.

Den 26-årige kvinde var kortvarigt var ude af sit hjem, da gerningsmanden så sit snit til at komme ind ad en ulåst dør. Da hun kom tilbage lidt efter klokken ni den 22. december, blev hun overfaldet.

Gerningsmanden tog kvindens telefon, gav hende tape for munden, en hætte over hovedet, bandt hende på hænder og fødder og skar hendes tøj af.

Herefter udsatte han hende for seksuelle krænkelser. Det oplyser Fyns Politi til DR Fyn.

Det var kvindens familie, der fandt hende, fordi de undrede sig over at de ikke kunne komme i kontakt med hende. Familemedlemmerne tilbageholdt manden indtil politiet ankom og anholdt ham.

Gerningsmanden er 46 år og fra Sønderjylland og har siddet varetægtsfængslet siden lillejuleaften. Nu undersøger Fyns Politi, om han har begået lignende forbrydelser mod andre. Han er tidligere dømt for sædelighedskriminalitet

En af politiets teorier er, at manden havde udspioneret kvinden. Han var kørende i en Peugeot Partner varebil. For at sløre sin identitet talte han en form for engelsk, oplyser vicepolitikommissær Carsten Mogensen til Ritzau.

Den 46-årige sønderjyde blev prøveløsladt fra en tidligere dom i februar 2007, og politiet undersøger nu, om han kan have begået andre forbrydelser mod kvinder.

Oversigt

    Oversigt