Kvinde i livsfare under brutal voldtægt

Voldtægtsmanden skulle blandt have taget kvælertag på forurettede, brækket bryst og ribben samt bidt eller skåret den venstre brystvorte af.

I sagen om den 55-årige mand, der søndag den 30. november blev varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Svendborg, oplyser Fyns Politi i dag, at sagen blev afholdt bag dobbelt lukkede døre som følge af begrundet mistanke om, at voldtægten var foregået med særlig grov karakter.

Voldtægten foregik i Odense den fredag 28. november fra kl. 18.00 til den lørdag 29. november kl. 04.30.

Voldtægtmanden skulle blandt have taget kvælertag på forurettede, voldtaget, slået og mishandlet hende, hvorved hun blandt andet fik blødninger i øjnene, brækket bryst og ribben, samt fået den venstre brystvorte bidt eller skåret af.

Den 60-årige kvinde skulle på grund af voldtægtens grove karakter havde mistet bevidstheden under mishandlingen og var således i potentiel livsfare.

- Da der jo har været dørlukning, kan jeg ikke på nuværende tidspunkt komme med uddybende oplysninger om sagen, ikke mindst af hensyn til ofret, som stadig er indlagt på sygehuset og som i sagens natur er stærkt påvirket af sagen", siger senioranklager Marina Moltke-Leth, der var anklager i grundlovsforhøret.

Oversigt

    Oversigt