Kvinde indebrændt i Paarup

En 79-årig kvinde døde onsdag formiddag af røgforgiftning, efter at der udbrød brand i hendes rækkehus i Paarup. En glemt juledekoration er formentlig årsag til branden. Se interview med indsatsleder Holger Pedersen

79-årig kvinde død af røgforgiftning

En 79-årig kvinde døde onsdag formiddag af røgforgiftning, efter at der udbrød brand i hendes rækkehus i Paarup. En glemt juledekoration er formentlig årsag til branden.

Klokken kvart over ni onsdag morgen udbrød der brand i en Koch-rækkevilla på Lykkegårdsvej 42 i Odense-forstaden Paarup.

Brandvæsnet var fremme ved huset kun otte minutter efter at alarmen gik. Der stod voldsomme flammer ud af døre og vinduer, og de fleste af ruderne i huset var sprængt væk af ilden.

Brandvæsnet sendte straks røgdykkere ind i huset, da det forlød, at der var en beboer i huset. På gulvet i stuen fandt røgdykkeren den ældre kvinde. Hun havde tilsyneladende selv forsøgt at få bugt med ilden, da brandfolkene fandt en vandkande ved siden af hende.

Brandfolkene gav kvinden ilt og hjertemassage, men ved ankomsten til sygehuset blev den 79-årige kvinde erklæret for død.

Huset i Paarup er delvist udbrændt. En tilbygning er totalt raseret, mens stuen er røget og sodet til.

Brandvæsnet formoder, at det er en glemt juledekoration, der er skyld i ildebranden.

Oversigt

    Oversigt