Kvinde overfaldet i taxi

Kvinde blev overfaldet af kyssegal mand i en taxi i Odense. Men politiet henlægger sagen.

Pia Bak Hansen var på vej hjem i taxi efter en bytur i Odense den 5. oktober.

Hun steg ind i taxien i Vestergade i Odense centrum, men da taxien havde kørt en kort strækning, blev venstre dør pludselig revet op og en mand satte sig ind på sædet ved siden af hende.

Manden begynder at tage på hende, og hvisker hende i øret, at "Du skal med mig hjem" og "Jeg har holdt øje med dig hele aftenen."

Chaufføren af taxien gør ikke noget for at hjælpe, fortæller Pia Bak Hansen.

Efter 10-12 minutters kørsel, da taxien er nået til Seden, kører taxien så langsomt ved et lyskryds, at det lykkedes for Pia Bak Hansen at vride sig fri og slippe ud af taxien.

Manden stiger også ud og stopper Pia Bak Hansen. Først da hun truer med politiet, forsvinder han.

Politiet har henlagt sagen

Pia Bak Hansen anmeldte straks overfaldet til Fyns Politi, men er efterforskningen nu stoppet og sagen henlagt. Det ryster hende.

- Nu var jeg heldig og slap væk, men det kunne gå ud over anden, der så ikke var lige så heldig, siger Pia Bak Hansen.

Hun mener, at politiet kunne gøre meget mere, end de har gjort. Video-overvågning fra stedet, hvor hun stod på taxien, og flere andre relevante steder er ikke blevet undersøgt, siger hun.

- Jeg syntes ikke, at politiet har gjort, hvad de kunne. Det virker så simpelt at undersøge, at jeg selv kunne gøre det, hvis jeg måtte, siger Pia Bak Hansen.

Har taget DNA-prøver

Politiet har taget DNA-prøver på Pia Bak Hansen af DNA-spor, der kan være gerningsmandens, men der kan gå op til et halv år før resultatet kommer, fortæller politikommissær Carsten Arentoft fra Fyns Politi.

- Taxi-selskaberne kan ikke fortælle os, hvilken chauffør, der har kørt turen, siger politikommissær Carsten Arentoft fra Fyns Politi.

Om videooptagelserne fra nattelivet, mener Carsten Arentoft, at det vil være som at lede efter en nål i en høstak.

Hos Odense Mini Taxi mener formand Finn Kristensen, at det kan være tale om en pirat-taxi.

Se mere om sagen på TV2/Fyn klokken 19.30.

Oversigt

    Oversigt