I det fynske folks tjeneste

Kvinde på Fyn forsvandt af egen fri vilje

En 21-årig kvinde, der fredag forsvandt fra sin lejlighed, har ikke været udsat for en forbrydelse. Flere vidner har set hende i god behold.

Den 21-årig kvinde, som fredag formiddag forsvandt fra sin lejlighed i Tommerup på Fyn, har ikke været udsat for en forbrydelse. Det slår politiet fredag aften fast, efter at man hele dagen har efterforsket hendes forsvinden.

- Flere vidner har uafhængigt af hinanden fortalt, at de har set kvinden i god behold, og at hun sad og så ud som om, hun ventede på nogen, siger vicepolitikommissær Jack Liedecke fra Fyns Politi.

Den 21-årige havde en aftale med sin kæreste og hans mor fredag formiddag. Men da de dukkede op, var hun væk, og der var rod i lejligheden. De frygtede derfor, at hun havde været udsat for en forbrydelse.

Men det afviser politiet altså efter at have efterforsket hendes forsvinden. Politiet har dog ikke været i kontakt med kvinden selv.

- Det har vi ikke, for hendes mobiltelefon lå jo i lejligheden, men alt tyder på, at hun selv er taget hjemmefra, siger Jack Liedecke.