I det fynske folks tjeneste

Kvinde på Fyn forsvandt af egen fri vilje

En 21-årig kvinde, der fredag forsvandt fra sin lejlighed, har ikke været udsat for en forbrydelse. Flere vidner har set hende i god behold.

Den 21-årig kvinde, som fredag formiddag forsvandt fra sin lejlighed i Tommerup på Fyn, har ikke været udsat for en forbrydelse. Det slår politiet fredag aften fast, efter at man hele dagen har efterforsket hendes forsvinden.

- Flere vidner har uafhængigt af hinanden fortalt, at de har set kvinden i god behold, og at hun sad og så ud som om, hun ventede på nogen, siger vicepolitikommissær Jack Liedecke fra Fyns Politi.

Den 21-årige havde en aftale med sin kæreste og hans mor fredag formiddag. Men da de dukkede op, var hun væk, og der var rod i lejligheden. De frygtede derfor, at hun havde været udsat for en forbrydelse.

Men det afviser politiet altså efter at have efterforsket hendes forsvinden. Politiet har dog ikke været i kontakt med kvinden selv.

- Det har vi ikke, for hendes mobiltelefon lå jo i lejligheden, men alt tyder på, at hun selv er taget hjemmefra, siger Jack Liedecke.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.