Kynisk Horsens-mandskab henter smal sejr i Odense

AC Horsens så ikke meget til bolden i udekampen mod OB, men gæsterne var kyniske og hev en 1-0-sejr i land.

OB sad på spillet det meste af tiden i søndagens hjemmekamp mod AC Horsens i Alka Superligaen. Det lykkedes dog ikke for fynboerne at hente point på hjemmebanen, efter en kamp hvor OB endnu en gang var blottet for effektivitet foran mål.

Det udnyttede de besøgende østjyder fra Horsens til at sikre en sejr på 1-0.

OB var inden denne sæson udråbt som en af kandidaterne til at gå i top seks i Superligaen, men starten af sæsonen er langt fra gået som ønsket for fynboerne.

Kent Nielsens mandskab har haft svært ved at vinde kampe, og blot syv point står nu på kontoen efter sæsonens første syv kampe. Det rækker til en 9.-plads. Med søndagens sejr glider Horsens op på femtepladsen i Superligaen med 10 point i syv kampe.

For OB har det især været offensiven, der har svigtet i sæsonens første runder, og det var igen tilfældet i søndagens kamp mod østjyderne.

OB havde bolden i lange perioder og spillede konstant rundt om modstanderens felt. Den afgørende aflevering manglede dog ofte, og når chancerne endelig opstod, tøvede spillerne i deres afslutninger.

Helt omvendt var søndagens indsats fra Horsens.

Gæsterne viste i Odense enorm kynisme ved på deres eneste reelle chance i første halvleg at sikre en pauseføring på 1-0. Hallur Hansson scorede målet.

Frustrationerne var efter pausen tiltagende hos OB-spillerne, der også flere gange måtte lægge øre til pibekoncerter fra de hårdt prøvede fynske fans.

Ved slutfløjt tog pibekoncerten totalt over, for på måltavlen stod der stadig 0-1.