I det fynske folks tjeneste

Læger får patientsimulator

Ligesom piloter øver sig på en flysimulator, så skal lægerne i Fyns Amt også have mulighed for at øve sig på en computer-patient før de kaster sig over rigtige mennekser. Fyns Amt vil investere over fire millioner kroner til en slags patient-simulator.

-

Ligesom piloter øver sig på en flysimulator, så skal lægerne i Fyns Amt også have mulighed for at øve sig på en slags computer-patient før de kaster sig over rigtige mennesker. Fyns Amt vil investere over fire millioner kroner i et nye laboratorium.


Det nye center får det ikke særlige mundrette navn \"postgraduat færdighedslaboratorium\". Centret vil give lægerne kliniske færdigheder i at behandle - før lægerne skal bruge færdighederne på rigtige patienterne.


I det postgraduate færdighedslaboratorium vil lægerne blandt andet få computerprogrammer, telemedicinsk udstyr og videoudstyr.


Det nye laboratorium vil alt i alt komme til at koste 4,5 mio. kr, og det 258 kvadratmeter store laboratorium bliver placeret i tilknytning til Odense Universitetshospital.


Sygehusudvalget skal behandle sagen om det nye laboratorium på sit møde tirsdag.


 


 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.