I det fynske folks tjeneste

Lærer skrev frække sms'er til elev

En lærer på friskolen Ådalskolen har gennem længere tid skrevet intime sms'er til en 14-årig elev, uden at skolens ledelse greb ind. Nu har flere forældre meldt deres børn ud af skolen.

?hør lige? Jeg er godt i stødet, og konen er på job. Hvad ville du gøre?. Sådan skrev en mandlig lærer, på Ådalskolen i Bellinge til en dengang 14-årig pige i 7. klasse. Det skriver Fyens Stiftstidende.

SMS-udvekslingen skete for to år siden, men det er altså først nu pigen har fortalt det til sine forældre. Læreren blev meldt til politiet, men de gik ikke videre med sagen.

Derfor har en forældregruppe forsøgt at få skolens ledelse til at gribe ind, men i et brev til forældrene skriver skolens ledelse, at trods den ?upassende sms-udveksling?, så ser de ingen grund til at gribe ind.

Skolens passive reaktion har fået flere forældre til at melde deres børn ud af skolen. Det sker, selv om læreren, ifølge skoleleder Ole Olsen, selv har sagt op.

Ifølge Fyens Stiftstidende mener læreren dog ikke, at ansættelsesforholdet er afklaret endnu. Dog bekræfter han over for avisen, at have sendt de frække sms?er til eleven, men føler sig renset af politiet.

Ved du noget? Så send os et tip