Læserbilleder: Miljøsvineri i Sanderum

Kunder fra lokale forretninger i Sanderum bortkaster affald i buske, på gaden eller sågar i private haver. Det viser billeder fra en læser som TV 2/Fyn har fået tilsendt.

Kunder hos Lidl og Fitness World står bag

Ifølge en mail som Ove Andreasen fra Sanderum har sendt til TV 2/Fyn, er det især kunderne fra henholdsvis Lidl og Fitness World, der er de skyldige bag miljøsvineriet.

- Handlende hos Lidl, som køber brød i poser, har den uvane, at så snart de kommer ud af forretningen, spiser de deres indkøbte brød og derefter bortkaster den tomme brødpose, skriver Ove Andreasen og fortsætter om kunderne i Fitness World:

- En del brugere har den uvane, at de efter at have købt energidrikke etc. drikker indholdet og derefter bortkaster drikkebeholderen/flasken.

Billederne af det bortkastede affald, som kan ses i billedhjulet øverst, er, ifølge Ove Andreasen, taget inden for en strækning på blot 100 meter.

TV 2/Fyn sætter i denne uge fokus på miljøsvineri i naturen. Har du oplevet problemet på nært hold, ligesom Ove Andreasen fra Sanderum, så kontakt redaktionen per mail: redaktionen@tv2fyn.dk.

Oversigt

    Oversigt