Lager med helsekost brændt ned: - Vi har ingen varer

Brandvæsnet måtte i nat oversprøjte huse 100 meter væk fra voldsom brand ved Rynkeby. Et lager med helsekost blev taget af flammerne.

Det var et lager fyldt med helsekostprodukter, der natten til onsdag brændte ned mellem Rynkeby og Skovhuse.

Den fritliggende lagerbygning på hjørnet af Haveskovvej og Rynkebyvej var overtændt, da Beredskab Fyn ankom til stedet.

Lageret var fyldt med varer tilhørende virksomheden Bidro ApS, som er hjemmehørende i Mesinge.

Direktør Marianne Danielsen fra Bidro ApS fortæller til TV 2/Fyn, at virksomheden nu skal meddele deres kunder, at der ikke kan leveres produkter i øjeblikket.

- Det var noget af et chok. Og vi har ikke sovet hele natten, fortæller Marianne Danielsen.

- Vi havde rigtig mange varer liggende derinde og Matas skulle have varer og helsekostbutikkerne og apotekerne, men vi har bare ikke nogen varer lige nu.

- Det er ret irriterende for os nu, hvor alle kampagner og annonceringer kører - og så kan vi ikke levere varer, siger Marianne Danielsen.

Flere bygninger i fare

Branden var så voldsom, at mandskaber fra Kerteminde, Odense og Nyborg deltog med tre tankvogne, to slukningstog og en stigevogn.

På et tidspunkt måtte bygninger i over 100 meters afstand oversprøjtes med vand for, at forhindre vildfarne gnister i den kraftige vind i at få fat flere bygninger.

 

Tag og spær revet ned

Hele formiddagen har brandfolk efterlukket, ligesom de har fået hjælp af en entreprenør for at få revet tagplader og spær ned, så de ikke blev taget af vinden.

Der skete alene materiel skade og årsagen til branden er endnu ikke opklaret.

 
 
Foto: Ole Holbech

 

Oversigt

    Oversigt