Lamborghini-ejer risikerer millionregning

Politiet vil nu atter en gang tale med den 37-årige mand fra Fåborg på Fyn, der kørte for hurtigt i sin Lamborghini.

Det oplyser jv.dk.

Ifølge politiet kørte manden 234 kilometer i timen på motorvejen mellem Kolding og Esbjerg, men først i Esbjerg fik ordensmagten fat på bilen, der var påmonteret prøveplader. Spørgsmålet er så, om det i dette tilfælde var lovligt at køre med prøveplader fra Fåborg på Fyn til Esbjerg.

- Jeg kender ikke den konkrete sag, men der er klare regler for hvad man må bruge prøvepladerne til. Men det er politiet der vurderer det, og videresender sagerne til os, siger Christina Nissen fra nummerpladeekspeditionen hos Skat i Esbjerg til
jv.dk.

Politiet vil nu atter tale med manden om sagen.

I det konkrete tilfælde risikerer den 37-årige fynbo en millionregning i afgft på bilen, hvis det viser sig, at han har overtrådt reglerne for brug af prøveplader.
- Generelt kan man sige, at prøvepladerne kun må bruges til prøvekørsel, demonstration med salg for øje, kørsel til og fra et værksted, synshal eller nummerpladekontoret og den slags, siger Christina Nissen.

Den 37-årige Lamborghini-ejer ønsker ikke at kommentere sagen yderligere, men siger, at han selvfølgelig vil svare på spørgsmål fra politiet.

Oversigt

    Oversigt