Lån en lektiehjælper

Nu kan der lånes andet end bøger på Vollsmose Bibliotek. I samarbejde med Dansk Flygtningehjælp udlåner biblioteket frivillige "lektiehjælpere".

På Fyn er der mere end 20 lektiecaféer, der giver hjælp til tosprogede skoleleever. Interessen er steget støt de seneste år, og derfor rækker Vollsmose bibliotek nu en ekstra hjælpende hånd frem.

"Lektiehjælpsprojektet for skolerne har været og er helt klart en succes, men der er ingen grund til at hvile på laurbærrene. Derfor prøver vi med tiltaget "Lån en lektiehjælper" at tilbyde lektiehjælp på en lidt anden måde," forklarer den fynske frivilligkonsulent Poul Erik Jensen.

Vollsmose Bibliotek tilbyder fra d. 27. marts frivillige lektiehjælpere, der støtter både børn og voksne med matematik, stavning, eksamensprojekter og andre skolesager.

"De, der bruger konceptet "lån en lektiehjælper" skulle gerne blive bedre til skolearbejde eller bedre rustet til eksamener. Til forskel fra vores normale lektiehjælp, giver dette koncept mulighed for en mere privat lektehjælp, som forhåbentligt vil nå en bredere gruppe af tosprogede flygtninge-indvandrere," uddyber Poul Erik Jensen.

Lån en lektiehjælper her

Oversigt

    Oversigt