Landets største center for kampsport i Odense

Odense Sportscentrum overtager erhvervslokaler i Næsby og laver et af Nordeuropas største centre for kampsport.

Erhvervslokalerne mellem supermarkedet Lidl og Glud & Marstrand på Næsbyvej i Odense har ligget tomt i et par år, men nu har Hans Christian Munck fra Munch Group købt lokalerne og lejet dem ud til paraplyorganisationen for kampsport i Odense.

2602 kamp

- Det er en mangeårig drøm, der nu går i opfyldelse. Vi har ledt efter lokaler og lokalerne i Næsby er nærmest som skabt til kampsport, siger bestyrelsesformand for Odense Sportscentrum Claudia Pring.

Lokalerne har tidligere huset blandt andet en Burger King og en hvidevarekæde, men de 6500 kvadratmeter har stået tomme længe.

- Det bliver Nordeuropas største center for kampsport, og vi oplever en kæmpe interesse fra mange klubber for at være med i huset, siger Claudia Pring.

På nuværende tidspunkt omfatter Odense Sportscentrum kampsporte som Kung fu, Aikido, Bujinkan, Jiu-Jitsu, Karate, TaKwonDo og flere andre klubber. Allerede nu har både fægte og brydeklubber i Odense vist interesse for at være med i det nye center.

- Alle får gode træningsfaciliteter, og vi har planer om at lave en fælles arena, så vi kan tiltrække stævner både nationalt og internationalt, siger formanden.

2602 kamp1

I første omgang skal Sportscentrum bruge omkring halvdelen af arealet på Næsbyvej, men centeret kan udvide løbende. Ambitionerne omfatter på længere sigt også tilbud til både børn, seniorer og forskning i træning og skader.

I øjeblikket har Odense Sportscentrum til huse i mere ydmyge lokale på Rugårdsvej, men håbet er, at det nye Kampsportscenter kan stå klar til åbning om et år.

Oversigt

    Oversigt