Landsholdsangriber til OB

OB's 1. divisionshold i kvindefodbold bliver markant styrket i bestræbelserne på at rykke tilbage i 3F-ligaen i første forsøg. Odenseklubben har indgået en 1-årig kontrakt med en af kvindelandsholdets største profiler, angriberen Merete Pedersen, der før et yderst succesrigt 3-årigt ophold i italiensk fodbold, spillede for netop OB.

Ønskejob på efterskole

Merete Pedersen valgte OB foran en række 3F-ligaklubber. Hun begrunder sit valg på følgende måde:

- Jeg kommer hjem fra Italien for at starte på et ønskejob på Hjemly Fri- og Efterskole på Fyn. Samtidig havde jeg besluttet, at jeg ville bo i Odense, og så var det jo nærliggende at fortsætte fodboldkarrieren i min gamle klub.

Klubvalget blev vanskeliggjort, da OB rykkede ud af 3F-ligaen, men lederne i OB har sammensat et træningsprogram, så Merete Pedersen fortsat kan bevare sin plads på landsholdet. To formiddagstræninger og 4-5 træningspas med divisionsholdet og hold fra den professionelle afdeling, får Merete tilbudt i OB.

Stort skulderklap

-OB er min klub, men nedrykningen gjorde, at jeg måtte sondere andre klubber for at se, om jeg kunne finde en 3F-ligaklub, der kunne stille mig bedre. Der skulle ingås et kompromis i denne situation, men jeg føler, jeg har truffet det rigtige valg, under de muligheder jeg har. Jeg får alle muligheder for at træne optimalt., og jeg kommer ind på et hold, der har ambitioner om at dominere og vinde alle de kampe, holdet går ind til. Jeg er imponeret over det stykke arbejde, ledelsen lægger i klubben, og samarbejdet med den professionelle afdeling virker meget positivt.

OB's kvindeafdelings sportschef, Benny Nielsen, er meget glad for, at Merete valgte OB:

- Meretes beslutning er et meget stort skulderklap til afdelingen. Det er et tegn på, at vores arbejde er ved at bære frugt, og det giver os realistisk håb om, at vi kan rykke op igen i første forsøg. Det tegner til en spændende sæson for OB's kvindedivisionshold.

Oversigt

    Oversigt