Landsholdsklar: TPI's pokalkamp forventes udsat

Fem spillere fra 2. divisionsklubben TPI er blevet udtaget til landsholdet. Det får nu betydning for klubbens pokalkamp, der formentlig aflyses.

Konflikten mellem Dansk Boldspil Union, DBU, og landsholdsspillerne får nu også betydning for pokalturneringen. 

For Tarup Paarup Idrætsforenings pokalkamp mod 1. divisionsklubben Thisted FC bliver formentlig aflyst. Det fortæller Thisted FC's direktør.

- Vi er blevet adviseret om, at kampen bliver rykket en uge til onsdag 12. september, siger Karl Kristian Guldhammer, direktør i Thisted FC.

Det sker, fordi fem spillere fra 2. divisionsklubben Tarup Paarup IF er udtaget til det alternative landshold, som DBU har udtaget til landsholdets testkamp mod Slovakiet torsdag.

Karl Kristian Guldhammer fortæller, at udmeldingen er kommet fra Divisionsforeningen, der står for de kommecielle rettigheder i Superligaen, 1. division og 2. division. 

Han mangler dog stadig en officiel bekræftelse. 

- Vi er kun blevet adviseret og har ikke modtaget en bekræftelse på aflysningen af kampen. Men vi forventer, at kampen bliver rykket på grund af reglen om udtagelse af landsholdsspillere, forklarer Karl Kristian Guldhammer. 

Kampen, der endnu officielt mangler at blive aflyst, skal efter planen spilles på TPI's hjemmebane onsdag den 4. september klokken 17.15.

Karl Kristian Guldhammer oplyser til TV 2/Fyn, at Thisted FC ikke har nogle spillere på det nye landshold.

 

Oversigt

    Oversigt