I det fynske folks tjeneste

To landsholdsspillere til GOG

Onsdag formiddag kunne GOG præsentere danske Kasper Nielsen og den svenske fløj Kristian Meijer.

Kasper Nielsen er tilbage i GOG

Ved at sikre sig de to underskrifter har GOG taget et vigtigt skridt i målsætningen om at holde sig i toppen af dansk og international håndbold. En målsætning, som den fysisk stærke spiller glæder sig til at indfri.
 
- Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme tilbage til GOG. Klubben har høje ambitioner for holdet såvel nationalt som internationalt, ambitioner jeg ser frem til at være med til at indfri. Men det har været et svært valg, da jeg har haft 3 gode sæsoner i Flensburg. Men da jeg havde taget beslutningen om at vende tilbage til Danmark, så var valget om at komme tilbage til GOG helt naturligt, siger Kasper Nielsen. 

- Kasper Nielsen er en ønskespiller for GOG Svendborg TGI. Han er en international tovejsspiller, der passer rigtigt godt ind i vores hurtige spillekoncept. Desuden har han stor international rutine fra landsholdet, Bundesligaen samt Champions League" siger sportschef Jacob Landtved til gog.dk. og forsætter: "Det er super for dansk håndbold, at nogen af de danske Europamesterprofiler finder den danske liga så attraktiv, at de ønsker at komme hjem.
 
Den svenske landsholdsfløj Kristian Meijer skal afløse Lasse Svan Hansen som skifter til SG Flensburg og Dennis Kirkegård, som skifter til Bjerringbro-Silkeborg. Kristian Meijer blev sidste sæson topscorer i spanske Torrevieja, og har desuden spillet 40 U-landkampe og 22 A-landskampe.

Begge spillere har underskrevet en 3-årig kontrakt.