Timelang kø, bil i brand og harmonikasammenstød på Fynske Motorvej

Bilister, der krydser Lillebælt, oplever kø og forlænget rejsetid i forbindelse med Rock Under Broen i Middelfart. Tusindvis af gæster er på vej til endagsfestivalen, og det skaber som ventet trafikale problemer.

Der er kø på E20-motorvejen fra Fredericia mod Odense mellem afkørsel 59 i Fredericia og 58B i Middelfart. Det oplyser Vejdirektoratet.

Køen er i højre spor, så bilister skal forvente forlænget rejsetid på strækningen. De trafikale udfordringer skyldes arrangementet Rock Under Broen i Middelfart.

Traditionen tro giver koncerterne større trafikale problemer omkring Middelfart. Derudover har der været en flere ulykker på Fynske Motorvej, blandt andet et harmonikasammenstød og en ulykke, hvor en bil er gået i brand på den vestlige del af Fynske Motorvej omkring afkørsel 55 ved Aarup og rasteplads Ålsbo Nord. Her er der derfor også kø. 

Den vestlige del af Fynske Motorvej har været ramt af flere ulykker og lange køer lørdag formiddag.
Den vestlige del af Fynske Motorvej har været ramt af flere ulykker og lange køer lørdag formiddag.
Foto: Vejdirektoratet

Den gamle bro er spærret

De trafikale udfordringer er i år større, fordi Den Gamle Lillebæltsbro er spærret for biltrafik. Fyns Politi er til stede og opmærksom på de trafikale udfordringer, der ifølge vagtchef Lars Fredensborg forventes at begynde allerede i formiddagstimerne, hvor dørene åbnes klokken 11. 

Bilister, der skal krydse Lillebælt, må derfor forvente forlænget rejsetid, oplyser Vejdirektoratet, og det gælder altså især bilister, der skal krydse Lillebæltsbroen i retning mod Fyn.

Derudover vil der være en øget mængde trafik på de mindre veje i Middelfart. Ifølge Vejdirektoratet er der størst risiko for tæt trafik frem til klokken 18.

Rock Under Broen er udsolgt og forventer 17.500 gæster. Endagsfestivalen byder blandt andrepå Dizzy Mizz Lizzy, Thomas Helmig, Rasmus Seebach, Aqua, L.O.C., Infernal, Johnny Madsen og Jacob Dinesen, der går på klokken 12. Dizzy Mizz Lizzy lukker og slukker musikprogrammet efter midnat.  

Oversigt

    Oversigt