Otte kilometer kø på motorvejen: To biler kørt sammen ved Aarup

To biler er tirsdag morgen involveret i et trafikuheld på den Fynske Motorvej. Uheldet er sket omkring Aarup i østgående retning. Der er umiddelbart ingen tilskadekomne.

Tidligt tirsdag morgen er to biler kørt sammen ved Aarup på den Fynske Motorvej, men selv om uheldet er sket med en vis kraft og den ene bil ligger på taget, er der ifølge Fyns Politi umiddelbart ingen alvorligt tilskadekomne.

Uheldet skete klokken 07.15, og både Fyns Politi og ambulancer er på stedet. Ulykken er sket efter afkørsel 57 Nørre Aaby og Aarup i retning mod Odense.

- Vi ved, at to biler er kørt sammen, og at den ene af de to involverede biler ligger på taget. Begge biler er i nødsporet, siger Anders Furbo Therkelsen, vagtchef ved Fyns Politi.

Vagtchefen fortæller, at politiet har sendt en indsatsleder og en patrulje til ulykkesstedet, ligesom der også er ambulancer til stede.

- Det er det, vi kalder førsteindsatsen. Efterfølgende bliver der sendt oprydningskøretøjer og mandskab derud, men begge biler er allerede i nødsporet, siger Anders Furbo Therkelsen.

Han fortæller videre, at politiet endnu ikke er klar over, hvad ulykken skyldes, men understreger at der umiddelbart ikke er nogen alvorligt tilskadekomne.

Ifølge P4 Trafik er der omkring klokken 08.00 hele otte kilometer kø i østgående retning, og samtidig er der opstået kiggekø i vestgående retning. Mod Jylland er køen cirka fire kilometer lang.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt