Langelandsfestival reddet

Langelandsfestivalen er klar til den kommende sommer. Efter lang tids uvished melder festivalejeren nu ud: Billetsalget begynder på onsdag.

Langelandsfestivalen er trods alvorlige økonomiske trængsler klar til at prøve igen i sommeren 2009.

Festivalejer, forretningsmand, Allan K. Pedersen, bryder lang tids tavshed om fremtiden:

- Billetsalget åbner på onsdag, siger Allan K. Pedersen til Fyns Amts Avis' netavis faa.dk.

Allan K. Pedersen har med sin tavshed skabt nervøsitet om næste års festival, og der har været travlt på rygtebørsen med alle mulige spekulationer.

Allan K. Pedersen lægger ifølge Fyns Amts Avis ikke skjul på, at finanskrisen har fået ham til at overveje situationen meget nøje. Han har mange millioner i spil i sine holdingselskaber i AKP-gruppen og fodboldklubben FC Nordsjælland.

- Alle er interesseret i at Langelandsfestivalen fortsætter, og jeg har indgået langtidsaftaler med leverandører, siger Allan K. Pedersen, der også lægger vægt på, at Langeland Kommune har bevilget et markedsføringstilskud på 500.000 kr.

Glad borgmester

Langelands borgmester Knud Gether blev mandag orienteret om festivalens fremtidsplaner af Allan K. Pedersen.

- Jeg har talt med Allan K. Pedersen i dag og hans meddelelse er en glæde, og nu håber vi at mange fynboer vil være med til at bakke op om festivalen, siger borgmesteren. 

Der er endnu ingen meldinger oom, hvilke kunstnere, der skal optræde på festivalen, som vil finde sted fra den 25. juli til den 1. august.

Se festivalens hjemmeside

Oversigt

    Oversigt