Langvarig sag mod betjent fra Odense

I næsten ni måneder har Statsadvokaturen gransket i sagen mod en politiassistent fra Odense, som ved siden af politiarbejdet drev Allerup Flytteforretning. Men der er stadig ikke fundet en afgørelse.

Omfattende sag

Statsadvokaturen er gået ind i sagen for at undersøge flere forhold omkring betjentens politivirke i forhold til flyttefirmaet.

Bla. har han skrevet under på, at han havde solgt firmaet, fordi politiet i Odense ikke ville acceptere det.

Undersøgelserne har stået på i omkring ni måneder, men der er endnu ikke faldet en afgørelse.

- Det er en omfattende sag, der handler om mange forhold, siger sagsbehandler ved Statsadvokaten for Fyn, Bo Bjerregaard til TV 2/Fyn, mandag.

Sag har kørt mere end et år

I foråret 2005 rejste sig en storm af kundeklager mod Allerup Flytteforretning. Flere kunder havde oplevet at få tilbudt en pris for flytning og opbevaring af indbo, som senere viste sig at vokse med mange tusinde kroner.

Siden kom det frem, at Odense Politi allerede havde taget betjentens bibeskæftigelse op og krævet, at han skulle sælge Allerup Flytteforretning, hvilket tilsyneladende ikke er sket.
 
I august gik Statsadvokaten ind i sagen for at undersøge, om der er begået ulovlig sammenblanding mellem betjentens politiarbejde og hans virke i flytteforretningen.

Oversigt

    Oversigt