Larmende, men fredelig demonstration

Et par tusind demonstranter var i eftermiddags samlet på Flakhaven for at protestere mod den israelske hærs fremfærd i de palæstinensisk kontrollerede områder. Demonstrationen forløb stort set uden problemer.

Demonstrationen er nu i opløsning

Et par tusind demonstranter var i eftermiddags samlet på Flakhaven for at protestere mod den israelske hærs fremfærd i de palæstinensisk kontrollerede områder. Demonstrationen forløb stort set uden problemer, selvom dagen i dag var udnævnt til "vredens dag".

Det israelske flag blev brændt af mindst 7-8 gange, og Flakhaven genlød af vilde og højlydte råb mod Israel og den israelske hær. Men bortset fra den efter danske forhold noget usædvanlige demonstrationsform, så har der ikke været synderlige problemer.

På et tidspunkt opstod der kortvarig tumult midt i demonstrationen. Efter politiet oplysninger opstod der et mindre slagsmål, fordi demonstranterne blev gal på en fotograf. Men urolighederne blev stoppet af andre demonstranter.

Klokken 16 skønnede vagthavende hos Odense Politi, at demonstrationen havde haft deltagelse af små 1000 mennesker.

I øjeblikket er demonstranterne på vej hjem. Politiet slipper dog ikke opsynet med demonstranterne før enhver risiko for optøjer er udelukket.

Se BILLEDER FRA DEMONSTRATIONEN

Oversigt

    Oversigt