I det fynske folks tjeneste

Lars Olsen: Det var nærmest øllebrød

Træner Lars Olsen er ærgerlig over, at OB brændte flere oplagte chancer i den tabte pokalsemifinale mod FC Midtjylland, som vandt 2-0 i Herning.

OB-træner Lars Olsen ærgrede sig efter 0-2-nederlaget mod FC Midtjylland over, at hans hold forsømte muligheden for at score på udebane i den første pokalsemifinale.

- Det var nærmest øllebrød i første halvleg. Men vores afslutninger var ikke gode og skarpe nok. Fodbold bliver afgjort i felterne, og dér var vi ikke dygtige nok, siger træneren.

Lars Olsen så sit hold brænde flere chancer i første halvleg. Alligevel var det hjemmeholdet, der kom foran, da Christian Sivebæk kort før pausen headede FCM i front.

- Med lidt større skarphed kunne vi have scoret fire-fem-seks mål, sukker Lars Olsen, som forsøger at se det positive i, at hans hold trods alt skabte chancer på MCH Arena i Herning.

Træneren mener, at FC Midtjylland profiterede af, at holdet er inde i en god stime, mens OB har problemer og ser ud til at være hægtet af i kampen om DM-guldet.

- Vi er lidt i modvind, mens FCM virkelig er i hopla. Vi skulle have udnyttet det overtag, vi havde i spil og chancer, siger Lars Olsen.