I det fynske folks tjeneste

Lars Olsen: Det var nærmest øllebrød

Træner Lars Olsen er ærgerlig over, at OB brændte flere oplagte chancer i den tabte pokalsemifinale mod FC Midtjylland, som vandt 2-0 i Herning.

OB-træner Lars Olsen ærgrede sig efter 0-2-nederlaget mod FC Midtjylland over, at hans hold forsømte muligheden for at score på udebane i den første pokalsemifinale.

- Det var nærmest øllebrød i første halvleg. Men vores afslutninger var ikke gode og skarpe nok. Fodbold bliver afgjort i felterne, og dér var vi ikke dygtige nok, siger træneren.

Lars Olsen så sit hold brænde flere chancer i første halvleg. Alligevel var det hjemmeholdet, der kom foran, da Christian Sivebæk kort før pausen headede FCM i front.

- Med lidt større skarphed kunne vi have scoret fire-fem-seks mål, sukker Lars Olsen, som forsøger at se det positive i, at hans hold trods alt skabte chancer på MCH Arena i Herning.

Træneren mener, at FC Midtjylland profiterede af, at holdet er inde i en god stime, mens OB har problemer og ser ud til at være hægtet af i kampen om DM-guldet.

- Vi er lidt i modvind, mens FCM virkelig er i hopla. Vi skulle have udnyttet det overtag, vi havde i spil og chancer, siger Lars Olsen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.