I det fynske folks tjeneste

Lars Olsen roser sine nyindkøb

Lars Olsen roser sine nyindkøb i OB. Klubben har valgt at være offensiv på spillermarkedet, selv om den lige har præsenteret et stort underskud.

OBs træner, Lars Olsen, tilfreds med indkøb

OB-træner Lars Olsen fik torsdag et par nye kort at spille med i offensiven. På Fionia Parks græstæppe fik han sagt goddag og velkommen til Andreas Johansson og Henrik Toft, der i sidste sæson var anførere hos henholdsvis AaB og HB Køge.

- Andreas Johansson er en hængende angriber, som var topscorer i AaB. Han er en vigtig spillertype, der kan komme bagfra og score vigtige mål. Sådan en type har vi manglet i OB, siger Lars Olsen om svenskeren, der har vundet guld med AaB og nu skal forsøge at gøre det samme med OB.

- Jeg var tre år i AaB, og skiftet til OB er det rigtige skridt for mig. Da jeg var i AaB, havde vi altid store problemer i kampene mod OB, så jeg er glad for at være her i Odense nu, siger Andreas Johansson, der har været en profil i Superligaen, siden han kom til.

Henrik Toft har optrådt for flere forskellige klubber i den bedste række, men gennembruddet kom først i den forgangne sæson.

På et HB Køge-hold, der ellers var klar nedrykker, lyste Henrik Toft op. Og Lars Olsen lagde mærke til, at Henrik Toft i efteråret ikke kun var targetman, men også fandt vej til netmaskerne.

- Henrik er stor og stærk spiller, og i foråret begyndte han også at score mål. Derfor kommer han til at pynte offensivt, siger Lars Olsen.

OB har netop offentliggjort et underskud på 10 millioner kroner. Alligevel går klubben ud og tilknytter de to spillere på lange kontrakter. Henrik Toft har fået to et halvt år, mens Andreas Johansson har fået papir på sit ansættelsesforhold de næste tre år.

- Vi er tilpas offensive. Vi skal kigge frem mod en ny sæson, og det har vi gjort med de her to spillere, siger OB-direktør Kim Brink.