I det fynske folks tjeneste

Lars Olsen: Vi tabte pusten

OBs cheftræner Lars Olsen mente, at hans hold tabte pusten efter en god første halvleg ude mod engelske Aston Villa.

Lars Olsen så positivt på nederlaget.

OB tabte Intertoto-cup-finalen med 1-0 på et tidligt mål i anden halvleg og kvalificerede sig dermed ikke til UEFA-cuppen.

- Anden halvleg bliver forholdsvist hurtigt punkteret. Da de kommer foran 1-0, samtidig med at vi taber pusten, så vågner Villa op og ser stærkere og stærkere ud. Det sker samtidig med, at vi skal bruge en masse kræfter på at komme tilbage i kampen, og det gør vi for så vidt, men uden at vi rigtig kunne true dem, sagde Lars Olsen efter kampen til klubbens egen hjemmeside.

Han tager noget positivt med fra kampene.

- Det kan sagtens bruges. Det er jo ingen skam at tabe 1-0 til Aston Villa på udebane. At vi nu er ude af europæisk fodbold har mere med 2-2 resultatet på hjemmebane at gøre, for det er på hjemmebane, at man skal score de mål, der skal til, for at man går videre. Men vi kan sagtens tage kampene med os. At tage herover og være boldstyrende i en del af første halvleg mod et Premier League-hold, der spillede med i toppen i det meste af sidste sæson, det er flot. Det var flot gjort af spillerne, siger han.