I det fynske folks tjeneste

Lasse Krull skal opføre sig respektfuldt

03:02

1 af 2

De Konservative bakker nu op om konstitueringsaftalen med de andre partier i Region Syddanmark. Aftalen betyder blandt andet, at Venstre og Konservative skal behandle hinanden respektfuldt og undgå personangreb.

Aftalen betyder, at De Konservative får to pladser i forretningsudvalget og frem pladser i regionens udvalg.

- For os er det altafgørende, at vi får sat vores tre mandater i arbejde i de kommende fire år. Derfor er vi tilfredse med at tilslutte os aftalen med de øvrige partier, siger Lasse Krull(K).

Samtidig med konstitueringsaftalen indgår Venstre og De Konservative en særlig hensigtserklæring om at indgå i fælles valgforbund ved næste valg. Ved det netop overståede valg var V og K i hvert sit valgforbund, og Lasse Krull langede flere gange ud efter Carl Holst.

Dette vil de to partier nu undgå og derfor har Venstre og De Konservative skrevet under på at "partierne er enige om at behandle hinanden respektfuldt igennem hele perioden og i forbindelse med valgkampen 2017 således at personangreb ikke forekommer".

Lasse Krull opfatter dog ikke aftalen som en irettesættelse.

- Jeg er helt indstillet på at leve op til aftalen og hensigtserklæringerne, og aftalen siger bare, at vi fra 1. januar starter på en frisk, siger Lasse Krull.

Ved du noget? Så send os et tip