Lasse Møller bragte GOG i front i sidste sekund

I en ellers lige kamp blev det GOG's Lasse Møller, som på hjemmebane kunne sikre sit mandskab uafgjort 29-29. GOG fører nu slutspillets gruppe 2.

Med ganske få sekunder tilbage af håndbold-opgøret i slutspillet reddede Lasse Møller det ene point for GOG i søndagens hjemmekamp mod KIF Kolding København.

Lasse Møllers scoring sikrede GOG et resultatet, som bragte det fynske mandskab i spidsen af slutspillets gruppe 2 med fem point. GOG havde to point med fra grundspillet.

Gæsternes Bo Spellerberg havde ellers været storspillende og med 12 mål blandt andet to mål i det sidste minut bragt sit mandskab på sejrskurs. Blandt andet hamrede Spellerberg fra egen banehalvdel bolden i et tomt GOG-mål til 29-28-føring, men GOG udlignede fire sekunder før tid til slutresultatet.

Kampen var i det hele taget lige, og sådan var første halvleg på Fyn også.

Gæsterne vidste godt, at en sejr ville være særdeles vigtig og havde ikke i sinde at give noget væk.

GOG indledte dog med at komme foran 3-1, og Emil Jakobsen bragte hjemmeholdet foran 4-2 efter seks minutter.

Derfra gik holdene nærmest hånd i hånd, indtil scoringer fra Sebastian Augustinussen og Bo Spellerberg bragte KIF foran 14-12 med tre minutter igen af halvlegen.

Efter fem minutter af anden halvleg var GOG foran 18-17, men Bo Spellerberg udlignede på et straffekast.

GOG-keeper Ole Erevik snuppede et forsøg fra Sebastian Augustinussen foran 20-19, men GOG magtede ikke at udbygge føringen i de efterfølgende angreb.

Med et kvarter igen var GOG dog foran 22-20, og en scoring fra højre fløj af Frederik Bo Andersen bragte hjemmeholdet foran med tre mål.

Philip Stenmalm hamrede bolden i mål ni minutter før tid, og KIF reducerede til 24-25 i den tætte dyst.

Så kom den dramatiske afslutning, hvor Spellerberg spillede en hovedrolle, uden at KIF dog fik fuldt udbytte med hjem.