Kø igen-igen: Lastvogn væltet på motorvejen

En lastvogn er væltet på motorvejen mellem Svendborgmotorvejen og Tietgenbyen ved Odense og vil præge trafikken hele fredag aften.

Ifølge politiets oplysninger kørte den væltede lastvogn op bag i en anden lastvogn og væltede i det vestgående spor midt mellem Svendborgmotorvejen og Tietgenbyen.

Ingen kom noget alvorligt til ved ulykken, der skete lidt før klokken 15.30, men lastbilen ligger i nødsporet og delvist i den inderste vognbane, så der kun er et åbent spor.

Politiet opfordrer til at man kører fra motorvejen enten i Langeskov eller Tietgenbyen og tager landevej forbi ulykkesstedet.

Der er tale om en kølevogn, som skal tømmes for gods, før den kan bringes på ret køl. Det kræver en ret stor kran at rejse den op, og det bliver formentlig nødvendigt at spærre det vestgående spor helt, når det skal ske..

- Derfor venter vi til eftermiddagstrafikken er taget af, og forventer at gå igang omkring klokken 19, siger vagtchef Lars Thede, Fyns Politi.

Ifølge Vejdirektoratet ventes oprydningen først overstået ved 23-tiden.

Som altid har ulykken medført en del kø.

Eftermiddagen har i øvrigt budt på to ulykker mere på motorvejen. Først ramlede tre biler sammen ved Aarup klokken 14.50 og lidt senere var den gal ved Blommenslyst.

I begge tilfælde skete der kun materiel skade, og alt tyder på, at årsagen var en kombination af for tæt kørsel og uopmærksomhed.

Oversigt

    Oversigt