Laudrup: Sådan banker OB Villarreal

Ifølge Mallorca-træner Michael Laudrup skal OB være villig til at tage risici i CL-kampene mod Villarreal.

Hvis OB skal gøre sig forhåbninger om at besejre spanske Villarreal i Champions League-kvalifikationen, kræver det, at fynboerne er villige til at tage risici på banen.

Det vurderer Mallorca-træner Michael Laudrup inden onsdagens første af to playoff-kampe om at komme videre til selve gruppespillet.

- Som modstander til Villarreal skal man tage nogle grundlæggende beslutninger om, hvad man vil, for man kommer til at tage nogle risici rundt omkring på banen, uanset hvad man gør, siger Laudrup til Ekstra Bladet.

- Vi gjorde det på hjemmebane, at vi pressede deres midtbane højt oppe, vel vidende at det ville give dem to-tre store chancer, men den risiko løb vi og fik 0-0.

- Andre hold vælger at forsvare sig dybt og spille på kontra, hvis de selv har hurtige angribere, og så håbe, at det er nok. Uanset hvilken løsning OB vælger, skal fynboernes spillere væbne sig med tålmodighed og tro på, at de faktisk kan vinde, siger han.

OB skal under alle omstændigheder ikke regne med at have bolden ret meget, lyder det fra Laudrup.

- Villarreal er utrolig svære og irriterende at spille imod, fordi man ikke har bolden ret meget.

- Bortset fra Barcelona, som er i en klasse for sig, er Villarreal nok det hold i Primera Division, der har bolden mest, specielt i deres hjemmekampe. Mere end Real Madrid faktisk, siger Laudrup.

Især stjerneangriberne Giuseppe Rossi og Nilmar er farlige, advarer Laudrup om.

- Man er nødt til at gå op til dem på midtbanen, for ellers får man slet ikke bolden, og de hurtige folk oppe foran bevæger sig meget og rykker rundt i alle hullerne, så holdet er farlig med bolden.

- Stiller du dig for langt tilbage og forsvarer, er der også for langt op til deres mål, forklarer han.

Onsdagens kamp spilles i Odense, mens returopgøret spilles i næste uge i Spanien.

Oversigt

    Oversigt