Laudrup tror på OB

Hvis Utaka og Djemba-Djemba kan holde niveauet, bliver OB Danmarksmestre. Det vurderer Michael Laudrup, som ikke har  forventning om, at hans tidligere klub Brøndby, ender på en af de tre øverste pladser i Superligaen.

Michael Laudrup har arbejdet i Brøndby som både spiller og træner. Men selv om hans hjerte givetvis fortsat banker en smule for de blågule fra den københavnske vestegn, har Laudrup ingen illusioner om medaljer til Brøndby i denne SAS Liga-sæson.

Brøndby er seks point efter den øjeblikkelige treer, Esbjerg, og den afstand kan meget vel øges i de første forårsrunder, hvor Brøndby blandt andet har en svær udekamp mod FCK i Parken.

- Otte-ni point kan måske godt hentes på 13 runder, men jeg tror, at bronzen går til Esbjerg, siger Laudrup til Ekstra Bladets SAS Liga-magasin.

Hvad mesterskabet angår, afhænger meget ifølge Michael Laudrup af, om OB's profiler rammer formen i foråret.

- OB er ret afhængig af særlig to spillere, Utaka og Djemba-Djemba, mens FCK har flere spillere med høj kvalitet at vælge imellem. Men spiller Utaka og Djemba-Djemba op til deres bedste i foråret, bliver OB mestre, siger Laudrup til magasinet.

Oversigt

    Oversigt