I det fynske folks tjeneste

Laudrup tror på OB

Erik Djemba-Djemba og Peter Utakas form er afgørende for OBs mulighed for at vinde mesterskabet, mener Michael Laudrup

Hvis Utaka og Djemba-Djemba kan holde niveauet, bliver OB Danmarksmestre. Det vurderer Michael Laudrup, som ikke har  forventning om, at hans tidligere klub Brøndby, ender på en af de tre øverste pladser i Superligaen.

Michael Laudrup har arbejdet i Brøndby som både spiller og træner. Men selv om hans hjerte givetvis fortsat banker en smule for de blågule fra den københavnske vestegn, har Laudrup ingen illusioner om medaljer til Brøndby i denne SAS Liga-sæson.

Brøndby er seks point efter den øjeblikkelige treer, Esbjerg, og den afstand kan meget vel øges i de første forårsrunder, hvor Brøndby blandt andet har en svær udekamp mod FCK i Parken.

- Otte-ni point kan måske godt hentes på 13 runder, men jeg tror, at bronzen går til Esbjerg, siger Laudrup til Ekstra Bladets SAS Liga-magasin.

Hvad mesterskabet angår, afhænger meget ifølge Michael Laudrup af, om OB's profiler rammer formen i foråret.

- OB er ret afhængig af særlig to spillere, Utaka og Djemba-Djemba, mens FCK har flere spillere med høj kvalitet at vælge imellem. Men spiller Utaka og Djemba-Djemba op til deres bedste i foråret, bliver OB mestre, siger Laudrup til magasinet.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.