I det fynske folks tjeneste

Laudrups højre hånd tror på OB

Til trods for fyringerne af hele den sportslige ledelse i OB mener Michael Laudrups chefscout Erik Larsen, at fynboerne har en god chance for at overraske ude mod spanske Getafe i torsdagens Europa League-opgør.

OB kan overraske, lyder vurderingen fra Erik Larsen.

- Spillerne har brug for at vise noget efter FC Nordsjælland og  fyringerne. Og forskellen i motivation gør, at OB har en god chance, vurderer Erik Larsen. 

Michael Laudrup og Erik Larsen er i øjeblikket ansat i Mallorca. Men da Michael Laudrup var træner i Getafe, arbejdede Erik Larsen også for den spanske Madrid-klub, og han har en klar analyse af klubben.

- Getafe har ikke tradition for at holde gryden i kog i tre turneringer, og det er faktisk det, der gør, at OB har større chancer end normalt mod Getafe. For jeg tror simpelthen, at de kommer til at spare nogle af de største spillere, siger Erik Larsen til Ekstra Bladet.

Getafe prioriterer traditionelt den spanske liga og pokalturnering højere, og det kan blive OB's store fordel, mener den danske scout.

- Der er noget af en kontrast i de to klubbers tilgang til kampen. For Getafe er det sæsonens mindst vigtige kampe. Og for OB er det vel den vigtigste overhovedet. Kampen fylder slet ikke så meget i Getafes bevidsthed, som den gør i OB's, siger Erik Larsen.

/ritzau/