I det fynske folks tjeneste

Lauras hest fik uventet besøg efter Tinderbox

Hestepige håber folkene bag Tinderbox vil sikre, at folk bliver ledt en anden vej.

Laura Nielsen har dokumenteret de ubudne gæsters hærgen i stalden og flaskerne i folden. Foto: Laura Nielsen

Hestepigen Laura blev noget forskrækket, da hun søndag morgen kom ned til sin hest. Da hun ankom til stalden på Solskinsvej i Odense SV, ikke langt fra Tusindårsskoven, stod porten åben. Porten var kørt af hængslerne, og sammen med en hesteveninde forsøgte hun at få den på plads. Men forgæves.

- Det var en ubehagelig oplevelse, men jeg er faldet ned igen. Og der er heldigvis ikke sket hestene noget fysisk, siger Laura Nielsen til TV 2/FYN og fortæller, at en af staldens fire heste rystede og drejede sig, så den holde med den åbne port.

- Der kunne være kommet glasskår op i hoven.

Laura Nielsen

Der er såleds ingen tvivl om, at hestene har haft en dårlig oplevelse og Laura Nielsen er ikke i tvivl om, at det er fulde gæster fra Tinderbox, som har fundet vej til stalden.

På folden har hun samlet en spandfuld tomme flasker, som hun formoder er blevet kastet derud.

- Det kunne være gået galt, hvis en af hestene havde trådt på en flaske. Der kunne være kommet glasskår op i hoven, siger Laura Nielsen.

De ubudne gæster har også smidt rundt med redskaberne i stalden, forsøgt at rive døren til sadelrummet op og har taget staldradioen  med sig - dog uden ledning!

Læs også Flere narkosager på Tinderbox: Folk har opført sig ordentligt

- Heldigvis er der ikke sket andet. Så der er ikke lavet decideret hærk. Det er bare nogle fulde mennesker, siger Laura Nielsen og fortæller, at det ikke bliver meldt til politiet, men at de gerne vil have opmærksomhed på det.

Det er nemlig ikke den eneste gang under dette års Tinderbox, at der har været gæster. Allerede torsdag havde nogen være inde og flytte stropperne på dækkenet på Lauras hest.

- Vi vil gerne have skærmet af, så folk bliver ledt en anden vej. Men nu tager en nabo-repræsentant hændelsen med til folkene der arrangerer Tinderbox.